A választás lehetősége a Tiéd is!

A Létezés, a szabad akarat, a választás lehetőségével ajándékozott meg mindannyiunkat. Mindenki saját maga kell, hogy rátaláljon arra az útra, ami elvezeti őt természetes állapotának megéléséhez, vagyis a Jóléthez. Ahhoz, hogy választani tudjunk, és választásunk oda vezessen, ahová menni szeretnénk, célszerű bővíteni ismereteinket, tudatosan indulni arra az útra, ami elvezet boldogságunk és boldogulásunk felé. Minél többet tapasztalunk az úton, annál közelebb kerülünk a megértéshez.

Találtam egy írást itt találjátok: hangsúlyozom, hogy pusztán jó szándékkal teszem közzé. Mindig is az volt a véleményem, hogy a szabad akarat szent dolog. Éppen ezért tanakodtam is azon, hogy egyáltalán megtegyem-e ezt a lépést. Ami miatt mégis így döntöttem, az a tény (ne hidd el nézz utána), hogy amennyiben azt szeretnénk megtudni, hogyan kell "asztalt táncoltatni", kapásból találunk minimum 50 pontos leírást, ami mind egyféleképpen tanítja ezt a kíváncsiskodóknak, de ha azt szeretnénk tudni, hogyan kell az angyalokat segítségül hívni, találunk ugyan néhányat, de egy pár hasonlóságot kivéve a módszert illetően, mind másként tanítja. Nem találni két egyformát! Vajon miért? Mostanság viszont (ahogy egyre nehezebb helyzetbe kerülnek az emberek), egyre többen reménykednek az angyalok segítségében.

Miután elolvastátok, mindenki szabadon, de saját felelősségére döntsön arról mennyire mélyed bele és követ kellő információ, vagy avatás és tudás nélkül, tudatlan pusztán szimpatizáns spirituális "tanítók" tanításaiba, és vállalja ennek kockázatát.

Mindössze egyetlen megjegyzéssel: Az egyik "angyali tanításban" pl. szerepel az automatikus írás használata is. Máshol meg azt olvastam, hogy az automatikus írás kimondottan a sötét oldal "találmánya".

HozzászólásokKi-ki belátása szerint.

Hát... abban biztos vagyok, vagyis, hogy kérted és segítettek, de Te biztos vagy benne, hogy melyik oldalról jött a segítség? Mindkettő teljesíti örömmel a kívánságodat! Alig várják, hogy megtehessék! Csak az egyik ezért, a másik meg azért. Az egyik ilyen, a másik olyan indíttatásból. Tudsz különbséget tenni? Ha még nem, majd fogsz! Amikor az örök kozmikus törvény szerint megfizeted az árat! Mert, hogy mindenért fizetnünk kell! Nekem egyáltalán nem mindegy, hogy én szabom meg ezt az árat, vagy nekem szabják meg. Ám mindenki megkapta a szabad akaratot. A döntés jogát! Én is élek vele és Te is! Te erre mész, én arra. Én csak azt fogadom el, amit meg is tapasztalok, vakon nem hiszek semmiben, más meg azt mondja, hogy: Ó... olyan sokan mondták, biztos így van, ez is így csinálja, a z újságban is ez volt, a Tv-ben is láttam, neki is bejött, nekem miért ne? Ki-ki belátása szerint. Ez így van rendjén. :))Hát...

Én kértem már Angyalok segítségét, mondhatni rendszeresen kérem, és segítenek is mindig. Semmilyen beavatás nem kell hozzá, semmilyen hozzáértés, főleg nem speciális nyelv. Persze, lehet, hogy csak az én Angyalaim nem igényelnek speciális" kommunikációs eszközöket". :)furcsa

nekem ez olyan furin hangzik...............olyan "lehúzlak pénzzel" szagú. bocsi ez az én véleményem.