Vannak csodák!

Nem olyan régen, egy szombat reggel elvégeztem ezt a gyakorlatot, amit ezen a linken találhattok: http://hooponopono.eliveport.com/?modul=oldal&tartalom=1106621

Aznap délelőtt a főtéren sétáltam az unokatestvéremmel, nézelődtünk a kirakodó árusok sátrainál, és az egyiknél megláttam egy hegyikristály medált. Nagyon megtetszett ez a medál. Mert az ezüst láncomon nem volt medál, csak anélkül hordtam a nyakamban, és valami miatt úgy éreztem meg kell vennem, meg is vettem. Amikor hazaértem, feltettem a láncomra. Egész nap ott volt. Estefelé, amikor a fiamat kísértem ki, az ajtót becsukva hallottam, hogy valami leesett a padlóra. Szinte azonnal tudtam, hogy a medál az, fogalmam sincs, hogy miért. Rövid keresgélés után meg is találtam tényleg az esett le. Eddig nem túl érdekes a sztori, tudom, csakhogy amikor megnéztem , hogyan eshetett le, kiderült, hogy a láncom ugyanúgy össze van kapcsolva, mint mikor a medált feltettem. Sehol, egy rés, vagy bármi, se a medálon, se a láncon, ahol egyébként leeshetett volna.

Úgy gondolom nem kell különösebben elmagyaráznom, hogy valóban elképedtem! A Jel! Az érzést, amit akkor éreztem, amikor ez megfordult a fejemben, nem is lehet leírni. Arra nincs szó!

HozzászólásokVelem is ez meg történt már

Velem is ez meg történt már másodszor,kereszt medálom leesett. Ez számomra akkor egy jel?Mi a jel?

Elmeséled bővebben? Számodra ennek mi az üzenete?
Azt tudod, hogy a hegyi kristály a napfénynél lehet megtisztítani? Ha kisüt a napocska tedd ki egy órácskára, hálás lesz érte a köved.

Így utólag. Közben megnéztem a linket amit feltettél. Most már értem.
Valóban vannak csodák. Szép napot!