Váratlan kincsek - Rutinos vonzás

Régen volt már, hogy írtam volna ide, de nemrég sikerült egy számomra nélkülözhetetlenül fontos embert felvidítani azzal, hogy megismertettem vele a Titok című filmet és ez okot adott rá, hogy ismét átgondoljam a Titokhoz való viszonyomat.

Aki olvasta korábbi bejegyzéseimet, láthatta, hogy közvetlenül a film megtekintése után elkezdtek sorjázni a pozitív dolgok az életemben, így talán most azt várhatjátok, hogy komplett sikerlistát teszek közzé, de nem így lesz :P

A listámon szereplő dolgok nagyrészt teljesültek, mindössze négy dolog nem jött be (még) a harminc dologból. A 100% elérése előtti megtorpanás bizony az én hibám, vissza nézve ez tisztán látszik is.
Az eltelt időszakban váratlan és meredek problémák gördültek az utamba, esetenként nem is csak egyesével, én pedig elkövettem a hibát hogy pánikba estem.
A pániknak megvan az a rossz tulajdonsága, hogy elhomályosítja az addig tisztán látott dolgokat, az ember kételkedni kezd magában is és öntudatlanul beszünteti a vonzás törvényének alkalmazását, rosszabb esetben még negatív dolgokat is vonzani is kezd.

Különös módon, miután a durvább dolgok elsimultak és az életem ismét felvett egy stabil pozíciót (még ha sok szempontból rosszabb helyzetben is mint korábban) azt vettem észre, hogy a pánik múlásával újra elkezdtek előkerülni a pozitív dolgok.
Ezek véletlenszerűen érkeztek az életembe, mert a pánikos időszak alatt teljesen megfeledkeztem a "kívánságlistáról" és annak vizualizációjáról.
A Titok által "megreformált" gondolkodásom hatására bevonzottam olyan élethelyzeteket, ahol lehetőségem támadt rá, hogy felfedezzem magamban a "mentori" készségeket, hogy felismerjem az élet bizonyos sajátosságait és kibéküljek magammal annyira mint még soha eddig :)
Értékes, érdekes, értelmes emberekbe botlottam, akik jó hatással vannak rám.

Ezeket az eseményeket én váratlan kincsekként kezelem, így nem bánom, hogy ott vagyok ahol.
Ugyanakkor szeretném, ha a példámból tanulva a Titokkal ismerkedők, nem hagynák, hogy az esetleg eléjük gördülő nehézségek pánikot okozzanak és ez által kizökkentsék őket a pozitív dolgok vonzásából.
A vonzás törvényének alkalmazása is olyan mint a vezetés. Gyakorlat kell hozzá, hogy rutint szerezzünk.

Kívánok hát mindenkinek kitartást a rutin megszerzéséhez! ;)

Hozzászólásoka kitartás a lényeg. a rutin

a kitartás a lényeg. a rutin meg jön vele :-) köszi Scott!Szívesen, máskor is :D

Neked is szép napot ;)Ez jó volt! Köszönöm az írásodat!

Szép napot neked!