Vége

Tegnap, nem sokkal éjfél előtt, vége szakadt a három év és három hónapja tartó párkapcsolatunknak. Bár alig bírtam aludni, mégis kipihent és friss vagyok.
Mikor kinyitottam a szemem egy gondolat futott át agyamon: "Üres.". Mármint a mellettem lévő hely. Érdekes, úgy éreztem, mintha évek teltek volna már el, a szakítás óta.
Kimentem reggelizni. Utána különös félelem kezdett hatalmába keríteni. "De miért félnék attól, amit én teremtettem meg?" - kérdeztem magamtól. Még akkor is, ha ez a helyzet, én teremtettem meg. Mert ugye a helyzetet is lehet teremteni.
Egy kis bizonytalanságot érzek. A régi már nincs, az új még készülődik. Mibe kapaszkodhatnék? "Magamba." - hangzik a válasz "odabent". Nemrég önbizalomért fohászkodtam. Vajon ezek a történések segítik elő? Igen. Érzem belül, hogy igen.
Az ego azon gondolkodik mi lesz majd ezután? Ő kétségbe esett, én nem. Vagyok magamnak, vannak a Barátok, az Ég, az Univerzum. Együtt csak jutunk valamire. :)
Nem érzem belül az ürességet, mint a korábbi kapcsolataim után, illetve ebben az elmúlt kapcsolatban. És egyedül sem érzem magam. Olyan mintha lennének körülöttem. És vannak is. :)
Hálás vagyok, hogy Élek, és a sok ajándékért, amiket nap, mint nap kapok.
Kimerem mondani, hogy minden OK! :)

HozzászólásokKedves Lebeke!

A nagyok (mesterek) ilyenkor ugródeszkaként előnyt kovácsolnak abból, ami elsőre hátránynak tűnik.
Kívánom, hogy így legyen Veled is, mert a soraidban ott érzem az erőt!

Szeretettel: ERY
"Élj a szíved erejével!"Köszönöm a jó kívánságokat.

Köszönöm a jó kívánságokat. Kívánok én is nektek sok szépet az Életetekben! :):)

Te nem gyászolsz!Ez nagyon jó.Sok ember erre nem képes.Mert nem csak azt lehet gyászolni aki nincs többé,hanem a múló kapcsolatot,a válást,szakítást is.
Gratulálok neked és kívánom,hogy légy BOLDOG!!:))Kedves Dallam

Adjon Neked ez az érzés kitartást a további időkben is:)
Ki lehet kerülni az önsajnálat csapdáját, és észrevenni a valódi erőt ott, ahonnan sosem tűnik el:)