Vicces hangok

szezám utcaHát ez elég rövidke bejegyzés lesz...
Néha az ember fel sem ismeri a lehetőséget, hogy mit is kéne csinálni, vagy hová való...
Ahol dolgozom van egy büfés, aki körbe körbe tologatja egész nap a büféskocsiját. Eszméletlen a stílusa. Vicces, humoros, nagyszájú.
Szóval nem a büfés kocsit kéne tologatnia hanem elmenni egy standup comedyba fellépni! Még a fizimiskája is alkalmas rá.
Már harmadik napja hallok egy idős nénit az erkélyről, a hangja elképesztő. Egyenesen szinkron hangnak való egy rajzfilmben. Olyan mintha épp egy nagyot szippantott volna egy héliumos lufiból. Nagyon vicces, és még el sem kell változtatnia a hangját.
Hogy miket hallok?
Lehet, jó tehetségkutató lenne belőlem... :D

HozzászólásokMicsoda mápetsó!

Köszönöm! :))))))))Á gyűlnek a tehetségek! 2 Puli...

Nem rossz! Lassan alapíthatok egy hangcirkuszt.
Tádádádám!
Melcsi az éneklő kiskutyáival! :D2 pulit adok....

Szijja Lollipop! Nekem van 2 pulikám...kölcsönadom Őket valami éneklős showhra ha gondolod! Ha hallanád mikor jön a tejeskocsi az "Én a kistehén..." című förmedvény zenéjével....a kutyáim kiadják a magas cét is!!!Odaadom Őket a büfésnek..őrizzék a kocsit és énekeljenek,hátha nagyobb lesz a forgalma!:))))Beindul a biznisz...!:))))))))))A nénivel nem tudom mi legyen...valami szerepre Őt is kiírjuk!!!:))))))Nagyon köszönöm fiúk!

Ez igazán jól esett!Azt nem tudom,

hogy tehetségkutató kéne legyél, vagy más, azt viszont tudom, hogy ha azokat a dolgokat, embereket, eseteket, körülményeket vagy képes meglátni a mindennapokban, amik vidámmá tesznek, amik örömöt okoznak, megemelnek, akkor az életed jó dolgokkal lesz teli.
Számomra úgy tűnik, hogy éppen benned van ehhez különös képesség.
(Lehet, hogy nekem kellene tehetségkutatónak lennem?)No.. itt a remek alkalom, hogy manager (vagy mi??) legyél..

.. nehogy elszalaszd..