Vidáman élj!

vidáman éljAlig tudom elhinni pár nap alatt mennyire megváltozott az életem!
Eddig minden reggel úgy keltem fel, hogy: "Bánatba bele, már megint fel kell keljek, és ismét suli, utálom" és napról napra rosszabb volt, a suliba pedig mind azt hajtottam "Jajj mikor megyünk már haza, unom" és mikor hazaértem "Nem szeretek itthon ülni, egész délután senki sincs itthon, unatkozok"! Hát szörnyű, igen, én is ezt mondtam pár napja és mivel nagy akaraterőm van, képes voltam ezen változtatni.
És így kerültem én ide, erre a weboldalra, tudtam itt a helyem, ezek az emberek, ezek a tapasztalatok és ezek a szép írások fognak engem megváltoztani. Így is lett! Majdnem egész nap itt ültem a számítógép előtt és olvastam a sok szép dolgot, a naplókat és megnéztem két filmet is (Élő Mátrix és A titok). Ez a nagy akarat, lelkesedés pár nap alatt megmutatta, hogy ki is vagyok én valójában.
Reggel valósággal kipattantam az ágyból, nem unom az iskolát, minden percet próbálok kihasználni hisz értem van, hogy több információt szerezzek különböző területeken. Amikor hazajövök amíg nincsenek itthon az időt házi írással használom ki és utána családommal vagyok, szeretek itthon lenni. Énekelek magamban, mosolygok olyan emberekre akiket régebb ki nem állhattam! Teljesen új ember lettem és remélem mindig ilyen is maradok!
Köszönök mindent :*

Címkék:

Hozzászólásokérdekes,

hogy ezt írod, abszolút magamra ismertem...ki tudja magát az ember húzni az értelmetlen depresszió-közeli állapotból, csak annyival, hogy rájön, hogy tulajdonképpen nincs is oka a rosszkedvnek :)
gratulálok, sorstárs, így kell ezt csinálni;):)

H a j r á ! ! ! : )

Jon
www.youtube.com/JonGeorgZENEnagyon tetszik

az akaraterőd! ügyes vagy, ez erőt ad nekem is! :*Tőled is...

van mit átvegyek, mi több tanulhatok. Pesszimista vagyok de lassan de biztosan pozitív lesz az életfelfogásom ÁLTALAD IS!
Köszönöm neked is!:)

Szia Adelci! Örülök, hogy olvashattam írásodat:)) További vidám, szép napokat kívánok neked! Ügyes vagy!:)Lenyűgöződtem írásodtól, gondolataidtól, Adelci, ezek szerint

még a nagyon fiatalok közé tartozol.... amit írsz, arra következtettem.

Ám a hozzá állásod példaértékű a számomra. És igen. Követendő példa a Jó Érzés. Amit egymásnak adunk fellelkesít mindenkit. A két film a kedvencem nekem is, és amikor ilyen szépek töltik elménket be, nem jár agyunk "üresjáratban" ami ugye általában unalomhoz vezet.

Igazán bájos vagy, hogy ezt megírtad nekem. Köszönöm! Anikó
/ 55 éves vagyok, és imádom a fiatalokat/