Virtuális bevonzás

Sziasztok!
Nemrég láttam a Titok című filmet, nagyon megérintett a hatalom, amivel boldogabbá tehetjük saját életünket. Leírnám, mit szeretnék, és arra kérnélek benneteket, tapasztaltakat, hogy mondjatok véleményt...tanácsot:)
Keresem a társam, találtam egy konkrét személyt...A vonzás törvényével bevonzható így is?Kedves Brigi!

Én úgy látom, ha valaki a másikat valóban szereti, akkor boldogságot akar neki. Ha boldogságot akar neki, akkor legelső körben tiszteletben tartja az akaratát. Még akkor is, ha a másik akarata az, hogy "szabad akar lenni". Ebben az esetben hagyja szabadnak lenni és elengedi. Ha boldogságát akarod valakinek, akkor boldogságot kívánsz neki és hagyod, hogy éljen a saját döntéseivel. És nem próbálod ráerőszakolni a saját akaratod, ami ez esetben az, hogy magad ráerőszakolod akár csak gondolati szinten is, akkor, amikor nem kér belőled. Mert, aki azt mondja szabad akar lenni, az rabnak érzi magát, aki rabnak érzi magát, az semmiképpen sem volt boldog veled és ha nekem nem is hiszel, higgy a ténynek, hogy kilépett a kapcsolatból. Fogadd el a kialakult helyzetet, ahelyett, hogy a másik embert egy akarattalan befolyásolható tárgynak nézed, aki (ami) jó volt arra, hogy szeressen, de annyira már nem tartod, hogy elfogadd, ha nem kér belőled... Szerintem.

Az együtt töltött éveknek az ég világon semmi közük a szeretethez magához. Inkább csak azt mutatja, hogy mennyi időd volt, amit ezek szerint rosszul használtál ki. Ébredj fel! Az életed TE teremted. Most is és mindig is TE teremtetted.

A legjobbakat kívánom Neked!hála

Szia!
Türelmes vagyok, nem is keresem, semmilyen kontaktusban nem vagyok vele, pedig ő a szomszéd utcában lakik, de igyekszem úgy közlekedni is, hogy ne fussunk össze.
Türelmes vagyok és bízom nagyon, csak olyan jó lenne már, ha felhívna, hogy találkozzunk.
Itt van nálam még pár ruhája is.
Tehát türelem és vizualizáció a kulcs, ugye?
Köszönöm a támogatást. Hálás vagyok érte!Ezt kell megfogadni...

amit Ritocska írt: "Mert, akiknek együtt kell lenni, azok együtt lesznek, még akkor is, ha fatális hülyeségeket követnek el egymással szemben. " Ámen!
Nem kell semmit tenni csak lenni!
Ez az élet szépsége! Átélni a ma pillanatát, beinni minden zamatát. És eszkalálódik az esszencia. És hopp, minden itt lesz, amikor itt az ideje!.

.Türelem!

Szia Brigi!Türelem,és ne legyél görcsös!De észben ott légy!Nyugi és türelem!konkrét személy

Sziasztok!
A volt barátomat szeretném bevonzani. 3 évet voltunk együtt, aztán egyik napról a másikra azt mondta, hogy legyen vége, élni akara szabadon...sajnos a baráti társasága is rájátszott erre. Ez másfél hónapja volt.
Azt szeretném kérdezni, hogy ha pozitívan gondolok rá, elképzelem hoghy átölel és én is őt és szeretjük egymást, átélem és hiszek benne, akkor valóban be tudom vonzani őt az életembe? Vagy ezen kívül mit kell még tegyek?Szia Cathy!

A minden Egy elv alapján (vagyis a közös tudatalattit feltételezve) igen. Csak nem tanácsos, mert nagyokat lehet vele szívni. Nem légből jött az info, nem is egy könyvből, hanem tapasztalatból. Konkrét személy vonzása semmiképpen sem szerencsés vállalkozás. Miért? Mert, akiknek együtt kell lenni, azok együtt lesznek, még akkor is, ha fatális hülyeségeket követnek el egymással szemben. Akiket viszont nem egymásnak szántak, azok, ha bármelyik fél bele is feszül sem jön létre igazából. Vállald a rizikót, kérj magadnak boldogságot, kérj ideális társat, talán az a személy jön, akit kinéztél magadnak, talán más, de így nem foghatsz mellé semmiképpen. :) Szerintem. A legjobbakat kívánom Neked! Sok szerencsét!...

Egyáltalán történt levelezés köztetek?
Ha meg nem jelentkezett be két hónapja, akkor nem foglalkoznék vele.
Ez inkább egy ragaszkodás, talán az kell aki elérhetetlen...
Vannak elérhetőek is, higyj benne.Persze :)

Persze :)