visszahódítás

Sziasztok!

Nagyon örültem, hogy rátaláltam erre az oldalra. Segítséget szeretnék kérni, aki már alkalmazta a bevonzás törvényét. Mostanában nagyon sokat olvastam a témával kapcsolatban, és próbálom az összes gondolatomat pozitív irányba terelni.
A rövid történetem: Egy 11 éves kapcsolat van a hátam mögött, minden tökéletes volt, nagy szeretetben éltünk, és két és fél éve beköltöztünk a saját kis otthonunkba. A páromnak lett egy külföldi munkalehetősége, amit bevállaltunk. Ő kint, én itthon dolgoztam, 3-4 hetente találkoztunk, 9 hónapig ment ez így, nem volt könnyű időszak, de túléltük, és erősebb is lett a kapcsolatunk, hiszen tudtuk, hogy miért csináljuk. Most télen én is kimentem vele dolgozni, feladtam a munkámat, amit nagyon szerettem, és közösen vágtunk bele. Szerettük volna a hitelünket kifizetni, hogy 2 év múlva már babát vállalhassunk.
Közben az édesapja is meghalt, amíg kint dolgoztunk, és kezdett megváltozni, nem szentelt nekem annyi figyelmet, amit idehaza megkaptam tőle. Ez nagyon bántott engem, és gyakran szóvá is tettem neki. Aztán hazajöttünk áprilisban, elment kineziológushoz a tanácsomra, mert tele volt nagyon negatív gondolatokkal, mindenből csak a rosszat tudta kihozni, és ezt nem tartottam normális dolognak. Két hétre rá bejelentette, hogy megváltoztak az érzései, és már nem szeret, és nem akar többé bántani, de elmúlt belőle minden, és ezen nem is lehet már változtatni. Azt hittem, hogy ott rögtön meghalok, a fájdalom kitépett egy szeletet a lelkemből. Nincs semmiféle harmadik a dologban, sem nála, sem nálam, (hűségesek voltunk mindig mindketten) és amíg nem mentem ki, minden olyan szép volt. Szerencsére mindent meg tudtunk beszélni, nem veszekedéssel váltunk el. Sokszor beszélünk telefonon. Én is hibáztam, nagyon mártír voltam a kapcsolatban, és sajnos a kinti munkavégzésünk ideje alatt nem beszéltük meg a problémáinkat. Én érzem, hogy nekem ő az igazi, és szeretném visszakapni az életembe, hiszen sok éven keresztül olyan szépen éltünk egymás mellett, és mindent megbeszéltünk, egy harmonikus, bizalommal teli kapcsolat van mögöttünk. Rettenetesen hiányzik, és el kell engednem, hogy újra megtaláljam. Szívesen veszek minden tanácsot, hogyan tudnám bevonzani, mert nagyon szeretem. Mit csináljak. Köszönöm a segítséget.

HozzászólásokKedves moncsi22!

A hálószoba visszahódítás topikjába írtam Neked egy reagálást!
PusziSzia Moncsi!

Lehet sok sok minden érte az utóbbi időben, hogy nem tudott rádfigyelni, és megváltoztak az érzései. Ezt most fogadd el. Lehet, hogy egy ideig nem kellene foglalkoznod vele, szépen elengedni, had élje ő is meg te is a saját életetét.
Ennél többet szerintem most nem tehetsz.