MOST CSÜTÖRTÖKÖN - EMOTO ELŐADÁS MAGYARORSZÁGON!

A víz rejtett bölcsessége

A VÍZ SPIRITUÁLIS SZAKÉRTŐJE, DR. MASARU EMOTO BUDAPESTEN

ÉLŐ ELŐADÁS ÉS INTERNETES KÖZVETÍTÉS
Korszakalkotó előadás a gondolatok és érzések hatásáról a fizikai valóságra a csodálatos vízkristály fényképek segítségével.

Dr. Masaru Emoto japán kutató a vízzel végzett kutatásai során arra a döbbenetes felfedezésre jutott, hogy a víz érzékeli a gondolatokat és érzéseket. Ennek a hihetetlen felfedezésnek a bizonyítékai most Budapesten láthatók és hallhatók egy lélegzetelállító előadás során.

AZ ÉLŐ ELŐADÁS
2010. október 21-én este 7 órakor a Gólyavárban tart előadást a világhírű japán gondolkodó.

AZ INTERNETES ELŐADÁS
Az előadás élőben nyomon követhető az interneten, az EsoGuru.com oldalon. Az élő adást három ismétlés követi október 22-én hajnali 1 és hajnali 4 órakor, valamint délelőtt 11 órai kezdettel. Az internetes adások alatt a nézők chatelhetnek egymással, és kérdéseket tehetnek fel az előadónak.

A VÍZ SZELLEME
Kétségtelen tény, hogy az egyik legalapvetőbb elem, mely az embert a Földdel összeköti, az a víz. Dr. Emoto korszakalkotó felfedezése segítségével most lehetőségünk van új, megdöbbentő ismeretekre szert tenni az egyik legfontosabb nyersanyaggal kapcsolatban.

Testünk 70%-a víz, és elsősorban a víznek köszönhetjük az életünket. Az emberi szervezeten belül a víz önmagában is élőnek tekinthető. Az emberi bensőben lakozó lélek végső soron összekapcsolódik a víz lelkével. A víz élő, vibráló és változó természetének megértése közelebb hoz minket ahhoz, hogy jobban megismerjük a természetet, önmagunkat és a minket körülvevő világot.

AZ ELŐADÁS FŐBB TÉMÁI:
- Csapvíz és természetes víz
- Amikor a víz zenét hallgat
- Mutassunk szavakat a víznek!
- A harmadik és ötödik dimenzióbeli világok megragadása
- Mi az a vírus
- Mi a szellem?
- Ohmasa technológia
- Az Emoto Béke Projekt

DR. MASARU EMOTO
A jokohamai egyetem bölcsészettudományi karán szerzett diplomát.
Behatóan tanulmányozta a víz helyzetét Földünkön, de nem a tudományos kutató, hanem inkább az eredeti gondolkodó szemszögéből. Ma már az egyik legnépszerűbb víz-szakértőt tisztelik személyében világszerte.
Ami miatt Emoto vízzel folytatott kutatásai ismertté váltak, az annak a feltételezése, hogy a gondolatok és az érzések hatással bírnak a fizikai valóságra. Az eredmények azt mutatták, hogy a zene, a szavak, a gondolatok és az imák befolyással bírnak a vízkristályok szerkezetére, ez bizonyítja, hogy jelentős a hatásuk fizikai valóságunkra.

Forradalmi hatású kutatásai világszerte jelentős feltűnést keltettek. Masaru Emoto számos könyvet írt a témában, melyeket több mint 25 nyelven jelentettek már meg.

AZ ESOGURU.COM-RÓL
Az EsoGuru.com a világ leghíresebb legelismertebb ezoterikus előadóinak gyűjtőhelye. A honlap az ezotéria legnagyobb alakjainak legfontosabb előadásait közvetíti a világ minden részéről.

EsoGuru.com előadásait eddig a világ több mint 60 országából követték figyelemmel az érdeklődők. Az EsoGuru.com szervezésében az ezotéria és a spiritualitás olyan prominens alakjai tűntek fel a képernyőn, mint Őszentsége a 14. Dalai Láma, Cirilo Perez Oxlaj, a Maja Vének Tanácsának vezetője, vagy Drunvalo Melchizedek-et, akinek spirituális témájú könyvei a világ több mint 100 országban jelentek meg.

Az EsoGuru.com a világ vezető ezoterikus televízió műsorait gyártó produkciós céghez az ESO.TV csapatához tartozik.

KEDVEZMÉNYES RÉSZVÉTELI LEHETŐSÉG
A TheSecret.hu oldal látogatónak lehetősége van 3000 Ft (!) kedvezménnyel részt venni az élő előadáson, és 10% kedvezménnyel regisztrálni az Internetes közvetítésre. Ehhez nem kell mást tenni, mint regisztrációkor illetve jegyvásárláskor az alábbi kuponkódot megadni. Ez alapján a kuponkód alapján jár a kedvezmény.

KEDVEZMÉNYES KUPON KÓDOK
Internetes előadásnál: Emoto1166
Élő előadásnál: Emoto1177

Az élő előadás honlapja: emoto.esoguru.com
Az internetes adás honlapja: hu.esoguru.com

Hozzászólásokjavítva a link is, eddig

javítva a link is, eddig mindkettő a netes közvetítéshez vitt, most már az ÉLŐ előadás linkje egy külön oldalra visz, ahol az ÉLŐ előadásról olvashattok.javultak a kódok, már

javultak a kódok, már működnek! (ezt még másnap írtam de úgy néz ki eltűnt...)írtam a szervezőknek, remélem

írtam a szervezőknek, remélem hamarosan lesz válasz. amint megtudok valamit jelentkezem.