Vizualizáció mesterfokon

secretAbraham-Hicks üzenet

A Vonzás Törvényének mindennapi használatához az egyik legfontosabb dolog a vizualizáció. Ennek megértéséhez nagyon sok jó videót lehet találni, az egyik leghitelesebb forrásnak Esther Hicks által közvetített Abraham nevű tanítókat tartom. Most egy olyan videót és a magyar fordítását szeretném közreadni, amely nagyon sokat segít abban, hogy a vizualizációt megértsük, és helyesen tudjuk alkalmazni.

Mivel óriási erő van ebben, javaslom hogy nézzétek meg Esther Hicks szavaival a videót, és aki nem tud angolul, az olvassa el a fordítását. Köszönet Gininek a videóért, a fordítás az én munkám :-)

Itt tudjátok megnézni a videót:

A videó magyar fordítása:

Az emberek legtöbbször azt mondják: "Nem tudom csak úgy otthagyni az állásomat, nem tudok kiülni a tengerpartra meditálni egész nap. Nem tudom abbahagyni azokat a dolgokat, amit csinálok, mert ott vannak a gyerekek, akiket etetnem kell, ott van a mosogatnivaló, és megannyi intéznivaló..."

Mi azt mondjuk nektek: "Nem arra buzdítunk hogy hagyd abba a mindennapi tennivalóidat, és csak vizualizálj. Mi csak annyit mondunk, hogy cselekedj egy picivel kevesebbet, és vizualizálj egy picivel többet."

Amit szeretnénk megértetni veled, az az, hogy mekkora hatalmas ERŐ van a vizualizációban. Az ENERGIA vizualizáció segítségével való áramoltatása olyan erőket mozgat meg, amit az állandó cselekvéshez szokott ember el sem tud képzelni!

Amikor veszel egy gondolatot, és ezt a gondolatot tartod a fejedben mindössze 17 másodpercig, TISZTÁN - és itt nagyon nagy hangsúly van a tisztán szón, fontos hogy a gondolat ne legyen ellentmondásos! Amikor ezt a gondolatot tartod a fejedben, amire vágysz, úgy hogy: elképzeled, visszaemlkészel valami hasonlóra, azt képzeled hogy már teljesült, elképzeled ahogy használod azt amire vágysz, stb. Amikor 17 másodpercig tartod az elmédben a vágyott gondolatot, akkor valahol a világban egy másik hasonló rezgésű gondolat - a vonzás törvénye hatására - csatlakozni fog hozzá. És amikor ez a két gondolat összetalálkozik, egy energiarobbanás fog történni.

Csak azért hogy érzékeltessük valahogy ezt a hatalmas energiát, ami ilyenkor keletkezik, elmondjuk nektek, hogy amikor az első 17 másodpercnyi gondolat csatlakozik egy másik hasonló gondolathoz a világban, az akkor keletkező energia felér kb. 2000 órányi cselekvéssel! Kétezer órányi munkával!

Amikor elérsz a következő 17 másodpercig, akkor pedig ennek tízszerese, vagyis akár 20.000 cselekvési óra értékű is lehet. Csupán azzal hogy a következő 17 másodpercet eléred úgy, hogy közben tisztán arra gondolsz, amire vágysz!

Amikor még tovább tartod a gondolatot, újabb, immár harmadik 17 másodpercnyi ideig, akkor megint meg tudod tízszerezni a hatását. Minden alkalommal, amikor újabb 17 másodpercig tisztán tudsz a vágyadra gondolni - ahogy korábban írtuk, ellentmondásoktól mentesen! - a gondolat egy teljesen új, magasabb szintre lép.

Így aztán egy 68 másodperces TISZTA gondolatnak ÓRIÁSI hatása van, óriási erővel bír. Ennek az ERŐNEK érezhető hatása, azaz fizikailag is megtestesülő KÖVETLEZMÉNYEI lesznek!

Épp ezért, azok, akik kapcsolódnak a Forráshoz, azok sokkal-sokkal több kívánságuk teljesülhet, mivel nem ütköznek folyamatosan Önmaguk ellenállásába, hanem szabadon, erőlködés nélkül teremtenek.

Néha, barátaink azt mondják: "Ez az én helyzetem most, de ide szeretnék eljutni." Aztán pedig: "Óóó, hát Abraham megosztotta velünk a titkot, hogy hogyan tudok eljutni innen, ahol most vagyok, abba a helyzetbe, ahová szeretnék. Szépen elvégzem a vizualizációs gyakorlatot, hogy eljussak innen oda."

De amikor így gondolkodsz, hogy innen akarok eljutni oda, és azért vizualizálsz, hogy sikerüljön eljutni innen oda, akkor közben a rezgésed tartalmazza mindkét helyet, azt is, ahonnan el akarsz jutni a kívánt állapotba, így aztán ellentmondásos lesz a gondolat, és nem történik semmi. Sokkal gyorsabban tudsz előre haladni, ha azt mondod magadnak: Ezt a vizualizációt egyszerűen azért csinálom, hogy közben jól érezzem magam, hogy jól szórakozzak!

Amikor elmész moziba, te sem azt mondod, hogy "Azért nézem meg a filmet, mert pont olyan dologról szól, amit szeretnék átélni, és ha megnézem akkor én is olyan rezgésbe kerülök mint a filmbeli szereplők, és az Univerzum majd nekem is szállít hasonló dolgokat..." Persze, ez sem egy rossz megközelítés, de nem ezért megyünk a moziba. Egyszerűen azért megyünk moziba hogy szórakozzunk, kikapcsolódjunk.

Ezért azt javasoljuk, hogy ne azért vizualizálj, hogy valami megtörténjen. Vizualizálj egyszerűen szórakozásból, az ÖRÖM kedvéért. Élvezd ahogy csinálod!

Használj ki minden lehetőséget a világon, hogy beengedd, beengedd, BEENGEDD az életedbe azt, amire vágysz!

Az Univerzum tudja hogy mit akarsz. Megkaphatsz bármit, amire csak vágysz, de neked kell MEGENGEDNED, BEENGEDNED az életedbe!

Egy kis kiegészítés a szöveghez: Vegyük észre, hogy Abraham is pont azt mondja, amit már számtalanszor leírtunk sokan itt az oldalon: nem az a fontos hogy pontosan és jól csináld a gyakorlatokat vagy kövesd amit mondunk, hanem az a fontos, hogy bármit csinálsz, közben JÓL ÉREZD MAGAD!

Szeretettel, Admin

HozzászólásokNem angolról volt szó? Vagy

Nem angolról volt szó? Vagy franciáról...? :Dkedves Kila, jimihendrix,

kedves Kila, jimihendrix, Beautiful Stranger, köszönöm hogy olvasátok! adminkedves Pipacsvirág, köszönöm

kedves Pipacsvirág,

köszönöm a kedves szavakat, és hogy tanárrá fogadnál, de más dolog beszélni egy nyelvet és más tanítani azt. azért beszélek jól angolul mert éltem hosszabb ideig külföldön, így könnyű volt megtanulni. de tanárnak nem hiszem hogy jó lennék, ahhoz sok más képesség is kell, amiben nem vagyok jó. sok jó angol tanár van, biztos találsz magadnak, de mivel én nem vagyok sem tanár, időm se nagyon lenne rá, így jobban jársz, ha egy olyan tanárt keresel magadnak, aki kifejezetten ezzel foglalkozik.

szép napot,
AdminJÓ,DOLGOZZUNK

JÓ,DOLGOZZUNK ÖSSZE...VOLTAM VAGY 300 ESKÜVŐN MÁR:)ÉN OTT VIZUALIZÁLOK:)Fordítás

Minden elismerésem és hálám a fordításért Secret Adminnak!Echnic! Akkor talán ideje lenne bevonzani magadnak egy...

rendkívül egyszerű képességet.
Szimbólum hosszú ó.
Szimbolikus rövid o.
Köszike.
Mert KÉPES vagy erre is!
http://www.youtube.com/watch?v=thZdtxgFuHs&feature=relatedEchnic - szimbólikus kulcsok

kreativ vizuális szimbólikus gyakorlat , amit képzelsz az valósúl meg.
hogy az életben mire leszel képes, attól függ mennyire is tudod be tudlajdonitani azt amire képes vagy. sokan be se merik tulajdonitani maguknak, mire lesznek képesek.
ezért omlik össze az egész vár. Mert a gondolatai mindig azon a dolgon alapszik.
nem megy! nem sikerül, Jézus! uristen - olyan dologgal foglalkozom ami nem létezik.
na itt bukik meg az ember mentalitása. mert be se meri tulajdonitani azt amire valójában képes.
vonzás törvénye - szimbólikus klucsók, ezekre van szükség.
amint megvan a megfelelő kulcs, máris hihetetlen modon bevonzod azt amit szeretnél.

tiszteletem.csenge333

csenge3337

a lelki intelligencia virágzásacsenge333

csenge333Megtörtént vizualizálás.

Most olvastam el ezt a hasznos tanácsokat tartalmazó cikket, s láss csodát már meg is történt velem az amire vizualizáltam. A fiamra gondoltam, hogy milyen régen beszéltünk már jó lenne ha beszélhetnénk. Kb. 20 másodperc után csörgött a telefonom és természetesen a fiam volt az. Igaz szivességet kért tőlem, de én akkor is nagyon örültem neki. Ez is egy sikertörténet úgy gondolom .
Üdv. Mindenkinek Marcsikasokszoros nap

Ne felejtsétek, ma sokszoros teremtőnap van! Használjátok szívetek szeretetét, s "kennyétek" be sok-sok szeretettel szívetek vágyát, legyen az élethelyzet, vagy ember, vagy tárgy!A vonzás törvénye

Van egy oldal,ami szintén a titokról szól.
www.avonzástörvénye.hu
Itt egy csomó Hicks videó és magyar fordítása található.Vonzó Vera a szerkesztő nem kevés munkája van benne.Azt hiszem érdemes megnézni őket,én sokat tanultam általuk!

Szép napot mindenkinek :o)
MaryennDrága Admin és Drága Gini:)

Nagyon köszönöm nektek!
Szerető öleléssel:)
KatisKedves Ildikó! Lynn

Kedves Ildikó!

Lynn Gabhorn is Esther Hicks-ék "tanítványa", ezt a Vonzás Hatalma c. könyv bevezetőjében írja is. Úgyhogy nem Gabhorn írta le korábban, hanem ő is Hicks-éktől tanulta. :-)

Üdv, A.Kedves Gini és

Kedves Gini és Admin!

Köszönjük munkátokat, hogy ilyen kincseket közreadtok!
Váljék mindannyiunk hasznára, lelki kibontakozására!
Ölelés : GildiIgen legyünk

Igen legyünk igazságosak...és ha megengeded idézek a Lynn Grabhorn könyvből, aki a Hicks családtól Ábrahámtól tanult, valamint a Vonzás hatalma című könyve is jóval később jelent meg, mint a legelső Ábrahám könyvek. (kb 10 évvel később)

Ime a könyv bevezető részében található:
"Ezért a saját prózai szavaimmal és stílusommal előadom a texasi Hicks családtól tanult, mélységesen egyszerű tanítást, hozzáűzöm megjegyzéseimet, és az elmúlt évek során szerzett megfigyeléseimet..... stb"

Valamint mind a Titok film vágott verziójából és a Titok című könyvből is a Hicksék és Ábrahám tanítása "kimaradt". Ha érdekel miért, utánanézhetsz itt az oldalon, szépen leírták többen.
Minden jót!

Gildiazért legyünk már igazságosak

Tiszteletem Hickséknek, de ne feledjük el, ezt már előtte is leírta Lynn Grabhorn A vonzás hatalma c. könyvében, ami igaz, nem olyan gyönyörű és kidologzott, mint a Titok, de szerintem legalább olyan jó, ha nem jobb!!!Köszönet!

Mindkettőtöknek köszönet, sokat lehet belőle tanulni, még annak is aki gyakorolta már a vizualizációt.
Legyen nagyon szép és mosolygós a napotok!

„Azért szeretni, hogy szeressenek, emberi dolog,
de, aki magáért a szeretetért szeret, angyallal ér fel.”

ErikaA fele még hiányzott, most

A fele még hiányzott, most van kész :-)én is köszönöm!

:-)))Köszönöm

Mindkettőtöknek :)
Szeretettel: Öbike

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)