A vonzás tudatosodik... kezdek ráérezni!

vonzásÚgy érzem, "egyre jobban megy nekem az élet". És ez olyan örömmel és vidámsággal tölt el. A mai nap különösen tudatosan vonzottam, eddig ilyen jól sosem sikerült :) és még dél sincs. :D
Bementem ma a munkahelyre (mint máskor is), és az egyik férfi kollégám elkezdett velem a villámolvasással kapcsolatban cinikusan poénkodni. Abszolút nem hisz a dologban, és lovagol is a témán rendesen :) én meg erre úgy reagáltam, hogy utána még magam is meglepődtem, hogy ilyet mondtam: én érzem, hogy az én agyam többre is képes, és én ezt ki is fogom aknázni, amennyire csak tudom.
Tegnap este ráadásul írtam Vágy-naplót is... Jól sikerült a megfogalmazás, mert elég magas rezgésszintre emel, ha csak rágondolok :)
Mondtam is bent a fiúknak, hogy milyen autót rendeltem... a fent említett kollégám kinevetett :) egy másik meg azt mondta, hogy jó ez a pozitív gondolkodás :) aztán ahogy jöttem haza, és fordultam be a házunkhoz, arra gondoltam, itt lesz az én kicsi, aranyos Peugeot 307-esem :)
De egy pillanatnyi volt az egész. Nem volt itt :) De ez akkor nem is tudatosult, mert a gondolat is inkább csak tudat alatt futott át az agyamon.
Itthon várt a kis hógolyó kutyusom, akit levittem sétálni... és nem fogjátok elhinni (dehogynem, te elhiszitek, tudom:)), hogy mi állt a ház sarkánál!!! Egy Peugeot 307-es!!! :D :D Olyan jót nevettem! Nem telt el 5 perc egyébként míg hazaértem, és míg utána a kutyussal le :)
Szépen körbe is jártam az autót, megszemléltem, ha már egyszer kaptam amit kértem, úgysem láttam még ilyen autót közelről :) aztán ahogy kaptam, úgy el is tűnt a kicsi kocsi, mert egy pillanatra oldalra néztem a kutyára, mert már másik kutyával barátkozott, mire visszanéztem, a kocsi sehol :) észre sem vettem, úgy elhúzott.
De nagyon tetszik, még jobban beleszerettem. :D
Csatolok is egy képet az én kicsikémről. :)

Ja, azt ki is felejtettem, hogy ahogy jöttem haza munkából, Brian Tracy Főnix-szemináriumát hallgattam. Olyan önbizalmat adott, hogy a lottózónál be kellett mennem sorsjegyet venni. Mert hát én úgyis nyerek :D Nyertem is 300 Ft-ot:) ami a sorsjegy ára, de a tapasztalat most sokkal többet ért, hogy a Vonzás Működik! És ami még többet ér nekem, hogy úgy érzem, kezdek ráérezni, hogy hogy is megy ez tudatosan :)

Gyönyörű napot nektek is!!!

Cathy

CsatolmányMéret
a_kicsikem.jpg79.18 KB

HozzászólásokGratulálok!! Ügyes vagy!!

Gratulálok!! Ügyes vagy!! Átérzem, amit érzel :) Amióta kiválasztottam az autómat, kééééééépzeld : azóta az ablakunk előtt szokott parkolni :D:D Váratlan rendszerességgel. :)) Hát persze hogy jelnek veszem és KÖSZÖNÖM!!! :)Remélem hamarosan nyithatunk egy olyan fórumot, hogy "Akiknek sikerült bevonzania az autóját" :))):))

Kedves cathy27! Örülök , hogy érzed amit érzek :))))))) Ölellek Merkaba :)))))))))dzsozika!

Az emil címedre küldik! 2 napon belül, egyébként kérdezd őket, mindenben nagyon segítőkészek. Klassz könyv...Dzsozika,

ez a kérdés konkrétan kinek szól?
egyébként a kérdésedre az én válaszom az lenne, hogy mikor történt a rendelés és mikor vették le a pénzt? nyílván van átfutási idő..ha ez még reálisnak tűnik (szerintem 1-2 hét, bár ha esetleg külföldről jön a könyv, több is lehet), akkor türelem. Ha nem, akkor kell gondolkodni, mii legyen...de nyílván van a rendelésről valamiféle visszaigazolásod...azzal lehetne elindulni...

Minden jót!Segítség

Szia!

Ne haragudj,hogy zavarok!
Egy kérdést tennék fel! megrendeltem az ex visszahódítás c. könyvet a pénzt a kártyámról levették, csk azt nem tudom hogy mikor jut el hozzám a könyv?! ha tudnál segíteni köszönöm előre is
AdriennEz mesés, Cathy:)))

Klassz a kicsikéd:))) Örülök neki, hogy már ilyen jól összebarátkoztatok:)))

Én leveleket írok az Univerzumnak:) És ma már hálálkodom azért, hogy megkaptam amit kértem, és még többet is:))
Mert megérdemlem:) AnikóNeytiri,

örülök, hogy kellemes emlékek idéződtek fel általam. azért érdekes belegondolni, hogy valójában tényleg meglett az a peugeot, csak hát valószínűleg olyan piciben, amennyire az akkori hiteddel megengedted magadnak..

csak játékosan és gyermeki, őszinte hittel! és jön majd teljes életnagyságában neked is :)

minden jót!Hát igen...

a cabrio már gyerekkori álmom. Ritocska, Gattina, ti is tudni fogtok róla, ha már túl vagyok az első "hajlobogtatáson" :D és természetesen én is rakok majd képet, csak nekem az ilyesfajta vizualizáció nagyon sokat segít, azért raktam fel:) Amúgy az előbb jöttem haza a boltból, és majd felbotlottam egy kék színű, 206-os CC-ben! Jaj, az is nagyon szép! Meg is néztem, azt is körbesétáltam két nagy szatyorral a kezemben :) de nem érdekelt, kellett az érzés, a szívdobogás :) Alig várom, hogy vezetés közben a hajam összeborzolja a szél :D

Kívánom nektek is az álomautótokat! :)Szia Cathy!

Nagyon sok sikert kívánok Neked és azt, hogy mielőbb beleülhess!
Nekem is van ám kicsikém, de én nem mesélek róla, hanem, amikor átveszem a szalonban utána felrakom a képét! XD
Viszont íme egy vezetős zene.
http://www.youtube.com/watch?v=qB6kSG7at_8
Jaaaaaj Cathy, ne ilyen gyorsan!
http://www.youtube.com/watch?v=0wsArAGk1Xo
Na meg az életérzés, ami a kocsidhoz jár!
http://www.youtube.com/watch?v=zXzfK1vQp3Y
A legjobbakat Neked! :)Istenem!

Megnéztem...Ez gyönyörű! :)
Én Peugeot szerelmes vagyok, de nem tudom az okát...pedig nekem is többen mondták, hogy jajj jajj a francia autók, azzal csak a gond van.

1-2 éve kezdődött a vonzalmam, volt szerelmemenek mindig meg is jegyeztem viccesen amikor láttunk az utakon akár egy kis 206-ost (én attól is elolvadok:)), hogy nekem is lesz egyszer egy ilyenem, majd meglásd. :) Aztán tavaly nyár elején édesapám azzal fogadott egyik hétvégén, hogy kellene-e nekem egy peugeot 206-os, mert 2 napja volt náluk az egyik kis fiatal rokonunk, aki most készül ki külföldre, hitel van az autón és szívesen átadná ha tovább törlesztgetem. Látták is az autót, gyönyörő kék, mint egy kis ékszerdoboz úgy nézett ki állitólag. Majdnem össze is jött a dolog, aztán egy harmadik rokon váratlanul közbe lépett...na de ezt nem részletezem. Elfogadtam, na mégsem lett az enyém, de rengeteg hitet és erőt adott. Mert tényleg működik! :) De nekem érdekes sosem tudtosan, vagyis még nem. :) Csak utólag vissztekintve. De akkor az a sajátossága, hogy önfeledt, jókedvű és laza az egész, mint egy játék. Van még egy kis habocska a tortán. Néhány napra rá, amikor kiderült, hogy mégsem lesz enyém az autó kisfiam jött haza édesapjától, egy családi ünneplős ebéden vett részt. Kapott néhány ajándékot. Na és mi volt köztük? :) Egy sötétkék peugeot 206-os autó. Kis modell. :) Szóval végül meglett...ici pici szépséghibával. ;)

Cathy27 jó volt olvasni az írásod és felidézni az élményemet. :) Megpróbálkozom ismét a játékos, kacagós teremtéssel. :)

Szép napot!:)

Jahhh,,,, bordó?? Mint a képen? Ő lenne? CC változat? :)
Kifinomult ízlésre vall ;)Kedves Cathy,

jó választás, bár sokan nem szeretik a francia autókat, de ne is törődj, én is leadtam a rendelést, csak én egy fehér 207-re.
Már látom is, ahogyan itt mosolyog a kertben a kis cápa pofijával. :D

Milyen színű a 307-es?

Nagyon sok sikert Neked a további teremtéshez, és légyszi szólj, ha már fogod a kormánykereket. :)