Lynn Grabhorn: A Vonzás Hatalma

vonzás hatalmaAz Univerzum, mint értékesítési menedzser

Emlékeztetõül…
Nem a pénzről van szó, hanem arról, hogyan áramoltatjuk az energiánkat. A pénz akkor áramlik hozzánk, ha már nem gondolunk arra, mennyire nincs. Ne azt nézzük, hogy nincs elég pénzünk, és ne csak negatívérzéseink legyenek, mert az csak megakadályozza az áramlást. Ezért keressünk minél több módszert, a kinyíljon a szelep a pozitív áramlások előtt.

A forgatókönyvben mindig van ösztönzés, ezért felejtsük el a „hogyant”. Ez magától meg fog mutatkozni.

Érzelmileg költsük el a kívánt pénzt újra meg újra, hogy ezzel adjunk kivezetõ utakat az energiának. Nem mondhatjuk: „Ha lesz x mennyiségû pénzem, majd eldöntöm, mit csinálok vele.” Elõször döntsük el, mit tennénk, s ez a terv utat nyit az energiának, hogy a pénz eljusson hozzánk. A pénz energiájának szüksége van kijáratokra; ha nincs kijárat, nincs pénz sem.

Legyen szokásunk az érzelmi pénzköltés. Nézelõdjünk, válogassunk a dolgok között, amelyeket szeretnénk megvenni, és mondjuk ezeket: „Ezt szeretném! Ezt is szeretném! Nézd, ez pont olyan, amilyenre régóta vágyom.” Ismételjük, amíg eljutunk arra a helyre az érzéseinkben, ahol már úgy érezzük, meg is vettük. Ezzel már eljutottunk az „akarom” momentumához, és olyan körülmények között fogjuk találni magunkat, amelyek a legnagyobb erõvel vonzzák a vágyott dolgot, illetve kedvezõ alkalmakat teremtenek a megszerzésére.

Váljunk nyitottá a befogadáshoz! Mintha Befogadáshoz nyitva! Feliratot tennénk ki otthonunk ajtajára. Fogalmazzuk meg a szándékunkat: „Csökkenteni szeretném az ellenállásomat!” Fejezzük ki akaratunkat: „Meg akarom tanulni a befogadást.” Aztán tegyük túl magunkat azon, hogy bûntudatot érezzünk az akarás miatt. Felejtsük el, amit belénk neveltek, hogy jó ember ad, nem kér, fõleg nem akar.

Ne várjuk túl hamar az eredményt. Nem lehet, hogy ma írunk egy forgatókönyvet, és holnap számon kérjük, hol marad a beteljesülés.

Figyeljünk a kifogásainkra. Sohasem fogjuk magunkhoz vonzani a pénzt a kifogások zárt szelepén keresztül. Ha álláshirdetésre jelentkezünk, ne mondjuk ezeket: „Nincs elég iskolám hozzá. Csak belsõ embert alkalmaznak.” Ha rosszul megy az üzlet, ne hivatkozzunk ilyenekre: „Alkalmatlan a személyzet. Rossz az idõzítés.” Még a legjobb adottságok és lehetõségek sem fognak segíteni, ha kifogásokat keresünk.

Ha egy csomó negatív ember van a környezetünkben, akik erõsen hiányt szenvednek, az egészen világos jele annak, milyen állapotra vagyunk hangolva. Nem ártana egy leltározás.

Föl akarjuk mérni az életünkben a negatív dolgokat? Gondoljuk át, hogyan is keressük a pénzt. Azoknak, akiknek meg kell harcolniuk minden fillérért az életükben, nagyobbrészt negatív kisugárzásuk van, ami azt jelenti, hogy pénzhiányuk van! A megkeresett és távolmaradó pénz egyenesen arányban áll pozitív, illetve negatív rezgéseinkkel.

És végül emlékezzünk erre: ami volt, annak egyáltalán semmi köze sincs ahhoz, ami lehet! Ha örökké nehéz életünk volt, akkor is megvan az eszköz a megváltoztatásához. Ha nem tudtunk annyi profitot elérni, fizetést, elismerést, sikert, nyugalmat, boldogságot és jólétet kapni az élettõl, mint amennyire vágyunk, ez mind azonnal megváltoztatható. Milyen gyorsan? Csak másként kell rezegni, tökéletesen rendezett állapotban. Az új világ (új élet) olyan biztosan el fog jönni, amilyen biztosan az éjszaka követi a nappalt. El kell jönnie, mert ez egy kozmikus törvény, a Világegyetem fizikája. ”

Címkék: