A vonzás törvényével nem tudod irányítani az életed, hiszen maga a törvény az irány

vonzás törvényeBárhogyan is alakítjuk az életünket, az se nem rossz, se nem jó.
Az új gondolkodásnak köszönhetően elkezdtünk felébredni és megtapasztalni a gondolat teremtő erejét. Elkezdett az emberiség nagy létszáma megteremteni egy új világot, ahol sokkal jobban fogja magát érezni, mint valaha.
Elkezdtünk megteremteni magunknak olyan helyzeteket, melyek létrehozzák a vágyott életminőséget. Létregondoltuk a legvadabb elképzeléseinket, miszerint egy új világ, új életminőség lesz úrrá ezen a világon. Sokunkban ébred fel az a gondolat, hogy igen is képesek vagyunk egy ideálisabb létállapotot létrehozni a jelenlegi helyett.
Ennek az ébredésnek köszönhetően, kezdtek sorra megjelenni és a már meglévők információk előtérbe kerülni. Fókuszpontunk, azaz a hozzáállásunk kezd átállni. Ennek az átállásnak köszönhetjük a jelen ébredés hatását.
Sokunk élete megváltozik, életminősége egyre kielégítőbbé, sikeresebbé és biztosabbá válik.
Minek köszönhetjük ezt?
Annak, hogy kezdjük figyelmünket elvonni a számunkra és az emberek többsége számára is kellemetlen helyzetek dolgok felől. A legnagyobb változást a vonzás törvényének, mint hatalmas természeti törvénynek a felismerése hozta. Ám ez a törvény eszköze a teremtésnek, de mégsem a teremtés.
Mi okozza akkor a változást? Mi hozza létre? Milyen erő az, ami ekkora változás hoz létre? Az ember az aki teremt, azzal az eszközzel, amit gondolatoknak hívunk. A gondolat tiszta ereje hozza létre a körülöttünk lévő jelenségeket, mind egyénileg, mind pedig közösen.
Mitől függ mégis az, hogy mi történik körülöttünk?
Attól, hogy a színtiszta mindenütt jelenlévő energiához milyen meghatározást adunk. Mi határozzuk meg azt, hogy mi jöjjön létre, és a vonzás törvénye, mint eszköz létrehozza azt. Így tehát bármivel fel tudod tölteni az energiát, bármilyen lényeget meg tudsz neki adni és ezzel létregondoltad az adott dolgot. Attól függ, milyen igazságot adsz neki. Ás ha megadtad neki az igazságot (elhiszed) akkor megjelenik.
Az emberek leghatalmasabb energiái az idegesség, a félelem, bűntudat. Ezekkel az alapvető és most még igen haszontalan energiákkal hozzuk létre azokat a dolgokat, amik körülvesznek. Bármi legyen is az, ha megvonod tőle a fent említett energiák valamelyikét, azonnal a kellemesebbik fele jelenik meg az életben.
Nem a vonzás törvényével irányítod a dolgokat, hiszen a vonzás törvénye maga az irány.
Szólj rá egy emberre félelemből, vagy idegesen és a vonzás törvényének meg is adtad az irányt. Szólj hozzá kellemesen, félelem idegesség és bűntudat nélkül, és azonnal a kellemesebbik irányt adtad a törvénynek.
Így tehát kirajzolódik az, hogy milyen módon tudod megváltoztatni a folyton ismétlődő kellemetlen helyzeteket. Vond meg a félelemből, idegességből született energiádat tőle, és tedd hozzá azt, amilyenné szeretnéd alakítani.
Minden csak választás kérdése.
Mi választjuk, azaz döntjük el, hogy mit akarunk, minden pillanatban. MINDBEN!
Nagyon sok külső eszközt alkalmazunk, és sokat ajánlanak, mely könnyebbé varázsolhatja az életünket. Vizualizálj, meditálj, relaxálj, használj megerősítéseket, hallgass zenét, és lehetne még rengeteget felsorolni.
Mind haszontalan és nem ér semmit, amíg nem tanulod meg alkalmazni a legnagyobb természeti törvényt: „Ne akarj semmit és minden a tiéd lesz” azaz, a Nyugalom és Igazság törvényét.
Mi az igazság? Te hogyan határoznád meg?
Egyszerűen csak nézz körbe a világodban, és máris megtudod, hogy mit tartasz igaznak. Nem tetszik valami az életedben ami éppen jelen van? Hát kedves barátom, akkor tudd, hogy pont ezt tartod igaznak. Tedd fel a kérdést: Mit keresek én egy olyan világban, ahol ez az igazság?
Majd tedd fel a másik kérdést: Mit akarok igazságnak a világomban? És máris megtetted az első lépést egy másik világ felé ahol te úgy fogod érezni magad ahogyan szeretnéd, és a többiek pedig maradnak ott ahol vannak. Ezért tűnnek el a számunkra negatív kisugárzású, gondolkodású emberek az életünkből. És a kellemetlen események is. Ezzel a világszemlélettel azonnal felépítettél magadnak egy olyan világot, a szó legszorosabb értelmében amilyenről álmodtál.

Tedd hamissá a kellemetlen igazságot és tedd igazzá a láthatatlant! Minden ezen múlik.
Ne a probléma megszüntetésén, vagy átalakításán fáradozz, hanem azon, hogy miként kerülj vele barátságba. Így a probléma rád mosolyog és elköszön.
Ez az alapvető törvény.

Sok szeretettel: VibrocilKedves Lepke!

Azt gondolom, hogy meg is válaszoltad a kérdésedet. Ha hiszed, akkor azzal segítesz. Ugyanis, az aggodalom, a félelem a legnagyobb visszatartó erő. Ha őszinte hit van benned, akkor már most gyógyul a gyermeked. Csak türelmed is legyen kivárni a teljes gyógyulást.

Üdv.segitség

Sziasztok. Én nagyon rég olvasgattam erre és most vissza jöttem. Én egy két gyermekes anyuka vagyok. A kisebbik fiam 7 hetes, oxigén hiányos állapotban született. Tornáztatni kell, hogy meggyógyuljon és úgy fejlődhessen mint a többiek. segítséget szeretnék kérni, hogy én a titokkal, hogy tudnék neki segíteni, hogy ő meggyógyulhasson? Mert hiszem, hogy, meggyógyul és tudok neki segíteni. Kérlek adjatok tanácsot. nagyon szépen köszönöm és nagyon várom leveleiteket.Nos,annuska!!! Azért tér

Nos,annuska!!! Azért tér el az írásaim a többiétől,mert én látom az igazságot. Az egész egy túlságosan felfújt dolog.Köszönöm Vibrocil!

Amit akartam ezzel kérdezni, a választ megkaptam.
Vajon hány ember tud így hozzáállni egy másikhoz?
Meghallgatni, még ha nem is értik.
Mást gondolnak, máshogy gondolkoznak és mégis!
Ez a szeretet?
Ez.

Nem a rosszat keresni, nem megbántani, csak emberből maradni.
Elfogadni, hogy a másik sem bántani akar, csak leírja a tapasztalatait, jó és rossz (meg)érzéseit.

Én köszönöm Vibrocil.
Jó embernek lenni.

Szeretetem küldöm....

Csak menj le emberbe, magányosságodat oldd fel, és megértesz, és majd még sok mást is.
Csodálkozol majd, ha rájössz, ember vagy.
És akkor főleg, amikor arra, hogy Ember is.Kedves mikee870415!

Én új tag vagyok ezen a fórumon, de az már feltűnt, hogy a te hozzászólásaid gyökeresen más hangvételben íródnak, mint az itt olvasható többi írás. Csak úgy érdeklődnék, hogy ez valami humor-féle nálad, vagy te ezeket mindig komolyan is gondolod... Bevallom, ha ez utóbbi, akkor nem értem minek fárasztod magad azzal, hogy "ekkora hülyeségeket" olvasol..
Ne értsd félre, engem igazán nem zavar, csak már több helyen belebotlottam a kis megjegyzéseidbe, melyeket nem biztos, hogy jól értelmezek...
Üdv. Melihmm... már máshogy látom,

hmm... már máshogy látom, többször elolvasva, tapasztalva, megélve emberi dolgokat, istenieket...

"Tedd hamissá a kellemetlen igazságot és tedd igazzá a láthatatlant! Minden ezen múlik.
Ne a probléma megszüntetésén, vagy átalakításán fáradozz, hanem azon, hogy miként kerülj vele barátságba. Így a probléma rád mosolyog és elköszön.
Ez az alapvető törvény."

Szerintem nem.

Eddig ezt hittem.

Nincs jogom beleszólni, felszólalni, megszólalni semmilyen igazságért vagy hamisságért.

És elfogadni sem kell. Akkor inkább hallgatok. Picit.

Aztán önmagamból merítek. Mit súgok? Mit tegyek? Mi vagyok én? Ennyi telik tőlem? Bárki mondhatja nekem, hogy rossz ember vagyok? Hogy rosszban bízom? Hogy rosszban hiszek?

Ugyan már. Milyen alapon mondja ezt bárki is?

No itt azért nem tartunk.

De nem ám.

Tudom, az élni és élni hagyni dolog nem igazán működik. Nem működik. MERT emberek vagyunk.

Kitalálok valamit.

Majd jövök.Mekkora hülyeség!!!!!!!!!!

Mekkora hülyeség!!!!!!!!!!Okos írás!

"A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra. " (Muhammad Ali)Kedves Énén!

Valószínűleg az történt, hogy a nagy "rosszabbul" levésbe egyik napon belefáradtál. Ezáltal kiürültél, elfogadóvá váltál, és csak úgy voltál. Így az irányt, áthelyezted arra, hogy legyen aminek lennie kell.
Így szép lassan jóra fordult minden. Jött a lány és vele együtt a többi jó dolog.
Ahogy vibrocil említette, csak az irányt kell megadni és az erősödik. Azzal is irányt változtatunk ha elfogadóvá válunk. Mert akkor már gyengül is, sőt megszűnik az energia áramlása arra amire addig összpontosítottál. Valami ilyesmi lehetett.

Velem is így esett meg az, hogy idén tavasszal elfáradtam abba, hogy a tökéletes társat megtaláljam. Egyik este úgy határoztam, hogy feladom és ha csak átmeneti kapcsolatokban kell részt vennem, hát legyen!
Így másnap délután találkoztam egy fiúval (a képemen vele vagyok) akivel azóta is egy párt alkotunk. Mindenben tökéletes számomra. Pont olyan amilyent sok éven keresztül tudatosan kerestem, csak hát......, nem jött. Azóta összeköltöztünk!!!!!!!!!!!!!
Hát ilyen ez az irányváltoztatás.Csodálatos dolgokat irtok,a

Csodálatos dolgokat irtok,a mindennapokat másként tudja megélni az ember.Sok nehézséget átéltem már és a pozitiv hozzáálásom
mindig segitett a problémákat megoldani.Köszönöm a biztatást hálás szivvel ,további áldott szép napot kivánok mindenkinek.Sziasztok

Vegigolvasva ezt a bejegyzest megfogalmazodott bennem egy kerdes.
Par eve tortent, amikor teljesen padlon voltam minden tekintetben. Elvesztettem a munkamat, elhagyott a szerelmem, a be nem fizetett szamlak csak gyultek es en egyre rosszabbul ereztem magam. Es ekkor tortent valami, amit a fenti irast vegigolvasva nem tudok megmagyarazni. Teljes letargiam kellos kozepen talalkoztam egy lannyal, aki elso pillanattol kezdve szinte rajongott ertem. Vegul csak par honapot toltottunk egyutt, de megsem ertem.
A leirtak alapjan pont csak rossz dolgoknak kellett volna akkortajt tortennie velem, mert a lelkiallapotombol adodoan mast nem is lettem volna kepes vonzani, de megsem.
Most akkor hogy is van ez?
Megsem mindig az tortenik az ember eleteben ahogy erzi magat es amit kifele mutat.Tök jó ezt

Tök jó ezt visszaolvasni.
Ez egy éves bejegyzésem és nagyon kellemes visszaolvasnom. Mindazt amit írtam és amit hozzászóltatok.
Köszönöm! És ami még ennél is meglepőbb, hogy ugye az ember sokat informálódik nap mint nap, változnak a nézetei, a hozzáállásai, finomodik a tudása, a tudatossága és mindezek elleneére, hogy mos mégegyszer le kellett volna írnom egy ilyen témát, akkor biztos hogy ugyan ezt írtam volna. Persze nem másoltam volna ki innen, hanem magamtól.

Köszi mégegyszer. Meg azt is, hogy felkerült a főoldalra megint.

Jó érzés.

A bölcs ember magától tanul, a tudatlan másoktól. www.azeletforrasa.huKedves Vibrocil!

Ha valaki eddig nem értette akkor most minden bizonnyal igen! Meg kell mondjam ilyen szépen értelmezhető írást ritkán olvasni itt az oldalon.
Nagy segítség a közösségnek.

És még az is eszembe jutott, hogy nem csak a saját egyéni életünkben tudunk így változást hozni, ha nem a már ebbe született gyermekeknek is. Hiszen nekik már ezt adjuk tovább és tömegesen fog nőni a boldog és kiegyensúlyozott emberek létszáma. A bolygó is megkönnyebbülhet végre.

Nagyon köszönöm!Most az "ágyba bújásnak" van itt az ideje.

SZÉP ÁLMOKAT!!!***************Mindennek megvan a maga

Mindennek megvan a maga ideje! :) és ezt is most kellett,hogy olvassam!

KÖSZÖNÖM!!Köszönöm!

Köszönöm kedves vibrocil! Ezért olvasom mindennap az írásaitokat,mert mindíg új erőt kapok tőlük!
Ez itt ma,különösen jól jött.Úgy érzem néhányan már tudjuk,hogy mindez igaz.
Köszönöm!Kedves Vibrocil!

Ez egy nagyon jó írás. Összeszedett és lényegre törő. Egypárszor még átolvasom.
És már ment is a kedvencek közé.

Köszi: ZsuzsiKöszönöm Vibrocil!

Unique**
Keep smiling :-)
akiélniakaréséliamiéliőtUdv Vibrocil !

Ezt kerestem epp, csak akkor meg nem tudtam: )
koszonom.
Udv:AlfDrága Vibrocil!

Az, hogy mostanában csak is ilyenekről olvasok , nem lehet véletlen.
Örülök, hogy észrevettem ezt a nagyon megszívlelendő írást Tőled!
Azt írtad a Fóka blogjának hozzászólásában, hogy "A végtelen szabadság érzése az amit érzek és éreztem közben."
Nos, én is ezt éreztem most a Te blogod olvasása közben és sok-sok kis lúdbőrt a bőrömön. Nagyon jó volt olvasni!

Azt szeretném kiemelni főleg a magam részére, hogy fontos vagyok, fontosak a gondolataim, én választom a saját életemet
és én választom a saját világomat az Univerzum által leszállított nagy tárházból. Minél jobbak változatosabbak az eszközeim
annál szebb és jobb a varázslat, a probléma pedig rám mosolyok és elköszön.

Én is elköszönöm és kívánom Neked is és magamnak is a legjobbakat, szép estét!!!!!:)))

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: Eryvibrocil

Koszonom,hogy megosztottad a leveledet!
Ez igy igaz!
szep napot!!!
szeretettel;barbar5VIBROCIL.

Nagyon jó amit irtál.Le a kalappal elötted.Légy áldott.
üdv:arkangyal