Vonzásás az! Biztos?

Na, az a gondolat jutott az eszembe, hogy valakinek sikerül vonzani valakinek kevésbé. Ez lehet hozzá állás, vagy megengedés, erőlködés, görcsölés kérdése is.

Extrém gondolat:
Szóval, szerintem, ami nincs benne az életutadba azt elég nehéz lesz vonzani, mivel nem szükséges ahhoz, amilyen "sorstervvel" leszülettél. Amennyiben, kell egy könyvet írnod, vagy olyan házat venni ami, akkor ezzel a bevonzós módszerrel leginkább "rásegítesz" arra, amit amúgy is megkapnál.

Vagy ez hülyeség? :) Vagy mindegy, hogy mi van, úgyis megkapunk mindent, amire "gondolunk"? :)

Címkék:

HozzászólásokVonzás? Az hát!

Szia!
A Vonzás mindenkinek máshogy működik. De ha már eljutottál idáig, hogy ezzel foglalkozol, akkor az benne van a "sorstervedben"! Nézz körül, hány ember él úgy, hogy soha nem hallott a Titokról, Vonzásról! Vagy ha hallott, legyint, mint egyik munkatársam, hogy ugyanmár, ez a pozitív baromság!
Nekik nincs benne a "sorstervükben". A miénkben igen! Te is tudod, hosszú az út, amíg elérsz idáig.
A Vonzás: úgy veszem észre,mindenkinek ki kell dolgoznia a saját,egyéni módszerét a sikeres Vonzáshoz.
Van, akinek az jön be, ha leírja, újra és újra olvassa,koncentrál rá. Van, akinek a csomagküldő módszer. Megrendelem, és várom, hogy megkapjam. Ebben benne rejlik a veszély,hogy ha záros határidőn belül nem kapod meg, elkezdesz kételkedni. A kétkedéssel viszont püff neki, már vissza is vontad a rendelésedet!
Nekem, és látom, még sokaknak az elfelejtős módszer jön be. Gondolok valamire, hogy nekem ez kell, aztán vigyorgok rajta egyet, és már el is felejtettem. Lehet, csak akkor fog újra eszembe jutni a kérésem, amikor megkapom. Ezért megy nehezen az anyagiak vonzása, ugye ott nem tehetem meg, hogy nem gondolok rá. De mostanában nem görcsölök ezen sem. Nem problémának, hanem megoldandó feladatnak látom. Azt meg ugye könnyedén tudom kérni, hogy a feladataim megoldódjanak.
Tegnapelőtt kértem könyveket a Titokkal, Vonzással kapcsolatban. Ki is írtam a honlapomra, mondván, adok neki egy esélyt.
Ma barátnőm küldött egy linket, ahol az összes könyv megvan letölthető formában, amit kértem!
Mi ez, ha nem Vonzás?Szia Origami! Megzavart a

Szia Origami!

Megzavart a hsz-ed egy pillanatra, mert nem találtam, hogy hol írtam volna, hogy Shakti sikeresebb tőletek...
Magam szemszögéből, magamra nézve már más kérdés... :)Miért gondolod azt, Szabox, hogy Shakti itt...

mindannyiunknál sikeresebb?
Persze, ezzel nem lekicsinyelni szeretném azt, amit megtesz magáért és azért, hogy a sorsa jól alakuljon, mert igazán remekül csinálja. :-)
De attól még más is lehet itt nagyon is sikeres életű. :-)Igen Szabox!

ahogy mondod, elfelejtés! Én is azt tapasztaltam, hogy ami nem is igazán fontos és már tényleg el is felejtem az egész ügyet az valóra válik. Oly módon, ahogy valamikor átfutott az agyamon. Csak ennek az a szépséghibája, hogy a számomra igazán fontos dolgokhoz ugye nem így állok. :)
Kezdek rájönni, hogy vannak embertipusok, akiknek a kicsit beleszarok magatartás az üsvözitő, én is ide tartozom. :) Nehéz megvalósítani ha nem ilyen vagy (mert ilyesztő is tud lenni ha kiengeded a kezedből a jól megszokott gyeplőt), de néha sikerül és az tök jó érzés. Ezt szeretném állandósítani. Fú most ahogy írom, itt a felismerés. :) Múltokor ezzel vicceltem egy barátomnak...ismer mint a tenyerét, jót nevetett illetve nevettünk magamon. azt ecseteltem neki is pont, hogy nekem nem szabad akarnom a dolgokat, mert ha én nem akarok valamit, az olyan mintha egy átlag ember akarja. :) Nehéz feladat ez egy kosnak.
És most nem is azt mondom, hogy így lesz és megcsinálom. :) Hanem leaszarom hogy lesz, nem is akarok semmit. :)

egyébkémt szerintem shaktiban van egy jó nagy adag lazaság, játéknak tekinti az egészet és lehet ez a kulcs. Nem ismerem őt annyira, de ez a benyomásom. az ilyen emberekre szoktuk mondani, hogy életművész. Csak ez nehéz, mert vagy ilyen vagy, vagy állndóan görcsölő, analizáló, tervező stb. De persze tanulható, sőt, életfeladat többünknek. :)Uniqe: :) Látom a profilod,

Uniqe: :)
Látom a profilod, hogy bika vagy és "életművészkedsz", akkor csapj bele! :)

Neytiri: lehet, hogy működik az, csak valahol belül gátoljuk magunkat...
"már az elengedés is összejön" ------>írod... elengedésfélét én is csináltam, viszont az elfelejtés ütősebb volna... azt kellene elsajátítani a "tudatos felejtést"... gondolom volt Veled is olyan, hogy valamire gondoltál, lemondtál róla, elfelejtetted és bumm egyszer csak ott volt...

Csináltam vizualizációs "vonzást" az eladásra, a vevő vonzásra... működött is.. de akkor is, amikor már sz...tam az egészre és csak úgy bepróbáltam egy "vevő kört". Shakti, valamit vagy jobban tud minadnnyiunknál, vagy hozta magával a "sikert" ebbe az életébe... :)

Bár, szó se róla, hogy Nektek nőknek valahogy jobban megy az effajta energia mozgatás. :)Szia Szabox!

Igen, ezt én is így gondolom. vagyis van, hogy más magyarázatot nem találok arra, amikor valamit tényleg szeretnék, vonzom, már az elengedés is összejön, nem is hiányból fakadóan próbálok teremteni...és valahogy mégis mintha nem működni egy bizonyos téren ez a varázserőm. Már már hitemet vesztem vagy magamba keresem a hibát...de nem! Oly sokat, hittel, nem feladva és régóta dolgozom magamon, hogy azt kell ilyenkor mondanom, hogy nem az én készülékemben van a hiba! Valami nem engedi azt amire oly nagyon vágyom vagy még nem időszerű.
Igen, úgy gondolom, hogy rajtunk kívül is létezik egy nagy rendező és sok mindent, hogy mi miért történt, vagy nem történt, vagy csak akkor történt, utólag értünk.Sors és a szabad akarat

Sors és a szabad akarat kapcsolata.

Az élet egy kártyajáték. A lapok kiosztottak, de játszani nekünk kell velük. Valami híres ember mondta, egyetértek vele.
Ez vajon most válasz? :-))

Vagy a Márai, pl, hogy minden feléd jön, ami tied, ami hozzádtartozik, könyv, barátságok, munkák, életek.
De csak a polcon van. Neked kell őket levenned. Akár kéréssel, bevonzással. Akár tettekkel. Akár megérdemlem érzéssel. Kinek hogyan működik ez a teremtés dolog.

:-))

Shakti nem ettől lett jó designer, Tehetséges festő. És azért a reklámpszichológiához is tehetség is kell. Nem mindenkinek megy. :-))

.Én egyiket sem olvastam. :-)

De valahogy szimpatikus a gondolat, hogy csak a jóra koncentráljunk. :-)
Na, nem úgy, hogy elfedjük a problémákat, és mindig rózsaszínű felhőkön csücsülünk. :D
Viszont ha észrevesszük a szépet, akkor hozhat bármit az ég, megoldjuk. :-)
Anyukám erre tanított. :-)
Örülök, hogy éppen ő az anyám. :-)
Jó ez az életterv. :D
Már eleve jó anyát választottam.
Tetszik az első pont azonnal benne. :D
Nektek mi a jó a Tiétekben? :-)Szia! Hát én reménykedek h.

Szia! Hát én reménykedek h. mindent amit tiszta szívvel kérünk, megkapunk, amennyiben minden érintett legjavát szolgálja, tehát ha nem máson átgázolva lenne csak megvalósitható a cél.
Egyébként ebben a kérdésben nincs egyetértés a szakirodalomban sem. Pár könyvet már elolvastam a témában, de nem lettem okosabb, sőt azt vettem észre h. minél többet olvasok annál jobban elbizonytalanodok . Most a Mesterkulcsot olvasom, na ebben az vagyon megirva h. mi emberek ne akarjuk má az Egyetemest tájékoztatni h. mit tegyen meg az érdekünkben, mert Ő nagyon jol tudja h. nekünk h. a legjobb. A mi dolgunk nyitottnak lenni, a jóra koncentrálni figyelmünket, a félelmeket kiűzni a gondolatainkból, és elvárni, természetesnek venni, h. csak a jó jöhet el az életünkbe. Más könyvben meg azt olvastam h. vágyainknak csak saját képzeletünk szabhat gátat, tehát ha el tudunk vmit képzelni, azt meg is tudjuk valósitani. Én ebben akarok hinni :)